Despre Radio ProMedia

Acest post de radio a luat fiinta in 28 octombrie 2012 la Roma la cererea credinciosilor de diferite culte cu care ma rugam impreuna la diferite ocazii. Aceasta dorinta sincera si sete de-a-l cunoaste pe Dumnezeu si de-a putea fi uniti in rugaciune de pe mai multe meridiane ale acestei lumi, a dus la realizarea acestui proiect. Daca atunci a fost aproape un joc in mintea mea si ceva de nerealizat in mintea multora care ma declarau nebun, chiar daca ar fi trebuit sa ma sustina prin pozitia ecleziastica, politica, administrativa sau socio-culturala, astazi a devenit totul o realitate care nu mai poate fi stavilita de nimeni si de nimic! Cuvantul Sfintei Scripturi spune: “ CINE NE VA STA IMPOTRIVA, CAND DOMNUL ESTE CU NOI?”

Astazi, la doi ani de viata, acest post de radio are un sediu de sine statator la Roma, in cadrul unei renumite comunitatii de calugari Augustinieni, dispune de un server cu numar nelimitat de ascoltatori si incet, dar sigur, se extinde in toata Italia si nu numai.

 

Ce inseamna ProMedia? Ce trebuie sa intelegem prin numele acestui post de RADIO TV ProMedia?

 

  • Pro – este o invitatie spre deschiderea sufletelor noastre spre Dumnezeu, care ne este ineluctabila
    noua tuturor!
  • Media – o deschidere spre comunicare cu semenii nostrii de pretutindeni, asa cum spune Sfanta Scriptura: “TOTI SUNTEM FACUTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU”!

 

Deviza noastra este: “SA FIE TOTUL SPRE MAI MARE MARIREA LUI DUMNEZEU!”

In prezent, la lansarea acestui nou SITE, am onoarea si bucuria sa va informez ca transmitem atat in format audio cat si in streaming video TV in doua limbi: ITALIANA SI ROMANA.

Daca imi este permis sa ma joc cu doi termeni din tarile si limbile in care transmitem, atunci acum, la acest ceas de sarbatoare, in ajunul Nasterii Dumnezeiescului prunc din ieslea din Betleem, as putea sa numesc acest post de radio, fara teama de-a gresi, “RADIO TV ProMedia RomaNia”.

 

FONDATOR: Prof. Univ. Ioan Marinel BOER